COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații
CONCURS DE VARĂ. OBȚINEȚI ÎNAPOI CONTRAVALOAREA COMENZII! 💰 Mai multe informații

Concursului

Condițiile concursului "Concurs pentru un calendar de advent la alegere

Concursul nu este în niciun fel afiliat, organizat sau sponsorizat de Facebook. Informațiile despre participanții la concurs nu sunt furnizate către Facebook, ci către PartyDeko s.r.o., în calitate de administrator al paginii de Facebook a HeliumKing.ro. Informațiile colectate de la participanții la concurs vor fi folosite exclusiv în scopul concursului. Facebook nu este responsabil pentru conținutul concursului, ci doar organizatorul.

  1. Organizatorul concursului "Concurs pentru un calendar de advent la alegere" (denumit în continuare „concursul”) este:

PartyDeko s.r.o., cu sediul la adresa Vojenská 2, 04001, Košice, CUI: 50014277.

  1. Perioada și locul desfășurării concursului

Concursul are loc în perioada 15.11. până în 29.11.2023 prin intermediul rețelei de socializare Facebook, pe pagina HeliumKing.ro.

  1. Condiții de participare la concurs

Participanții la concurs pot fi doar persoane fizice cu vârsta de peste 18 ani (persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul tutorelui legal), cu adresă de livrare în teritoriul României (denumiți în continuare „concurenți” sau „participanți la concurs”).

Condițiile de participare la Concurs sunt următoarele:

Un concurent va intra în concurs dacă, la momentul concursului, va adăuga un răspuns relevant la postarea Organizatorului pe profilul de Facebook al HeliumKing.ro într-un comentariu care să corespundă termenilor și condițiilor și întrebărilor concursului, și anume să scrie un personaj preferat sau un episod din filmul Harry Potter.

Produsele câștigate nu corespund cu produsele prezentate în postarea/conținutul promoțional al concursului.

  1. Evaluarea Concursului și premiile

Este responsabilitatea exclusivă a Organizatorului să evalueze dacă fiecare Concurent îndeplinește toate condițiile de participare la Concurs.

Câștigătorul Concursului va fi Concurentul stabilit de către Organizator și care îndeplinește toate Condițiile de participare. Selecția Câștigătorilor se va face fără prezența publicului. Numărul de câștigători este limitat la 1. Premiul concursului este un calendar de advent la alegere. Câștigătorul va fi anunțat pe Facebook și va fi notificat printr-un comentariu. Câștigătorul va fi rugat să ne trimită un mesaj cu datele de contact pentru a-și revendica premiul. În cazul în care câștigătorul nu reușește să trimită mesajul, va renunța la dreptul la premiu.

Premiile vor fi trimise câștigătorilor prin poștă sau prin curier, prin livrare la adresa specificată de câștigător și notificată Organizatorului. Câștigătorul este responsabil pentru acuratețea și oportunitatea detaliilor necesare pentru livrarea premiului. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru orice furt, pierdere, deteriorare, nedistribuire sau întârziere în livrarea Premiului cauzată de poștaș sau curier.

  1. Excluderea Concurentului

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu înscrie în concurs un Concurent al cărui comentariu conține o afirmație extrem de nepoliticoasă sau al cărui comentariu este lipsit de bunele maniere.

  1. Date personale

Prin participarea la Concurs, Concurentul acordă Organizatorului, în calitate de operator, consimțământul de prelucrare a datelor personale furnizate în conformitate cu Legea nr. 122/2013 privind protecția datelor personale și modificările ulterioare, în scopul desfășurării concursului (de exemplu, organizarea concursului, înmânarea și primirea premiilor). Organizatorul va folosi datele personale doar în scopurile menționate mai sus și nu le va dezvălui sau folosi în alte scopuri.

  1. Dispoziții finale

Prin participarea la Concurs, Concurentul acordă Organizatorului consimțământul său cu privire la formularea prezentului Regulament.

Concurentul nu va avea dreptul de a revendica Premiul și nici nu va avea dreptul de a pretinde o contraprestație alternativă din partea Organizatorului în locul Premiului. Concurentul nu este obligat să accepte premiul.

Organizatorul își rezervă dreptul de a înlocui Premiul cu un alt premiu de tip comparabil, și valoare comparabilă și de a modifica termenii și condițiile Premiului.

Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun prejudiciu suferit de către Concurent ca urmare a participării la Concurs sau a indisponibilității/nefuncționalității echipamentelor tehnice și a rețelelor necesare pentru desfășurarea Concursului și participarea la acesta.

Regulamentul Concursului va fi disponibil pe pagina noastră de Facebook HeliumKing.ro