Comandă până la 12:00, livrăm următoarea zi lucrătoare! Informații

HELIU SPRAY

Cod: 252
Neevaluat
Marcă: HeliumKing
48,70 Lei –34 %
238 helium v spreji
48,70 Lei –34 % 31,95 Lei
Pe stoc (156 buc)
Livrare la:
30.7.2021
HELIU SPRAY

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Heliu sub formă de spray


Heliu sub formă de spray cu furtun conţine 12 litri de gaz comprimat. Acest heliu pentru baloane sub formă de spray umple 1 PÂNĂ LA 2 BALOANE NORMALE sau un balon din folie cu diametrul 45 centimetri. Baloanele din folie produse din material fin nu este nevoie să comprimaţi. Balonul clasic din heliu rezistă să zboare după umflarea cu heliu aproximativ 6 până la 12 ore, balonul din folie aprox 1 săptămână.


Acest heliu pentru baloane vă va garanta distracţie în aer, dar şi pe sol. Heliul este un gaz incolor şi nu arde, nu are miros şi nici gust, nu este nociv pentru mediu sau sănătate. Cu ajutorul lui puteţi umfla baloane, sau să modificaţi tonul vocii D-voastră.


Acest heliu în sticlă este practic si usor de transportat. Sticla este de unică folosintă, nereturnabilă, dar reciclabilă. Heliul rămas este usor de depozitat.

 

 

 

  • Conţinutul pachetului: heliu spray
  • Volum spray: 12 litri
  • Destinat pentru umflarea 1 - 2 baloane (nu baloane sub formă de cifră)

 

 

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Sărbători
Ocazie: Ziua Sf. Patrick
Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:
AS Avatarul autorului Dezamagita! 1.6.2021 11:43
Am comandat un spary pentru botezul baietelului meu, in momentul in care am vrut sa decoram camera cu baloane am constat ca am primit tubul gol, nu a fost nici un gram de helium in el!Sunt foarte dezamagita!Nu recomand produsul!
Răspunde