COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Glazură neagră Ganache - Ciocolată neagră 260 g

Cod: F54735
Neevaluat
Marcă: Funcakes
34,75 Lei –28 %
F54735 0 cdad4a2a761a9f1c26634294ad4d1cdb
34,75 Lei –28 % 24,90 Lei
Momentan nu este disponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
Glazură neagră Ganache - Ciocolată neagră 260 g

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ganache este un glazură de ciocolată franțuzescă care are mai multe avantaje față de glazurile obișnuite și devine din ce în ce mai populară printre cofetari. Acoperirea ganache poate fi folosită ca umplutură pentru creme, acoperire pentru cheesecake, prăjituri, cupcakes sau ca umplutură pentru deserturi.

Mod de utilizare

Este suficient să încălziți glazura de ganache albă finită în cuptorul cu microunde timp de 1 minut sau să o încălziți clasic la bain marie. Ganache-ul se va întări la frigider. 1 pachet este suficient pentru a acoperi un tort cu diametrul de 25 cm sau o umplutură dublă a unui tort cu diametrul de 20 cm sau pentru a decora 20-25 de cupcakes.

1.Dacă doriți să o utilizați pentru a umplerea torturilor - doar bateți glazura în mod corespunzător până la o consistență cremoasă ușor aerisită, umpleți punga și umpleți.

2. Dacă doriți să folosiți ganache pentru a acoperi torturile, încălziți amestecul în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 1 minut la 340W sau într-o oală la bain marie - doar amestecați corect amestecul pănă la o consistență cremoasă și umpleți punga de decor. Alegeți un dui potrivit și decorați.

3. Dacă doriți să faceți o cremă solidă de unt, amestecați acest amestec și 150 g de unt într-un bol. Se amestecă totul la viteză mare timp de aproximativ 5 minute.

Compoziție

grăsime vegetală (palmă, unt de shea), zahăr, lapte praf degresat, smântână praf, emulgator: E322 (soia), aromă.

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Topping-uri cu grăsimi
Coacere: Ingrediente
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: