COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Amestec de modelare - Baby Blue Renshaw 250 g

Cod: R02919
Lichidare de stoc
Neevaluat
Marcă: Renshaw
19,90 Lei
Momentan nu este disponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
Amestec de modelare - Baby Blue Renshaw 250 g

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Fondantul Renshaw albastru rulat este foarte puternic și elastic. Vă rugăm să rețineți că acest fondant are o structură mai puternică decât fondantul standard. Datorita suprafetei sale netede, este ideala pentru acoperirea prajiturilor, dar poate fi folosita si pentru modelarea ornamentelor si decoratiunilor comestibile. Nu creează un strat dur și ferm și, prin urmare, este potrivit pentru prăjituri pentru copii. Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Mod de utilizare

Dacă fondantul nu este flexibil, atunci turnați-l pe suprafață, care trebuie mai întâi pudrată ușor cu zahăr pudră. Vă recomandăm să lucrați cu materialul la temperatura camerei. Ai nevoie de aproximativ 500 g de fondant pentru a acoperi o prăjitură rotundă cu diametrul de 24 - 26 cm sau o prăjitură pătrată cu dimensiunile de 20 x 20 cm.

Compoziție

zahăr, sirop de glucoză, ulei de palmier, umectant: E422, emulgator: E471, stabilizator: E413, conservant: E202, arome naturale, colorant: E133, E122. E122 poate afecta negativ activitatea și atenția copiilor. Fabricat într-o fabrică care prelucrează alune (migdale). Acest produs este certificat Halal și Kosher.

Parametri suplimentari

Categorie: Compuși de modelare și acoperire (fondant)
Coacere: Ingrediente
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: