Comandă până la 12:00, livrăm următoarea zi lucrătoare! Informații

Heliu pentru 20 de baloane Baloon Time

Cod: 42/IBA 42/20 42/21 Alegeţi varianta
Neevaluat
129 Lei 140 Lei 150 Lei de la 129 Lei
Momentan nu este disponibil Momentan nu este disponibil Momentan nu este disponibil Alegeţi varianta
Variantă

Heliu pentru 20 de baloane Baloon Time

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Heliu în sticlă 180 litri pentru 20 de baloane Baloon Time

Această sticlă cu heliu contine 180 LITRII de gaz, cu care puteti umple până la 20 de baloane, cu un diametru de 22,5 centimetri sau orice balon Air Swimmers din oferta noastră.  Balonul clasic din latex poate rezista să zboare după umflarea cu heliu aproximativ 6 sau 12 ore, baloane din folie aproximativ 7 zile. În mod obisnuit baloanele Air Swimmers  rezistă să zboare în aer aproximativ 20 de zile, iar acest heliu în sticlă vă va prelungii bucuria din zborul lor cu căteva luni. Pentru reumflarea lor acest heliu vă va ajunge până la 3 sau 6 luni.

Acest heliu pentru baloane vă garantează multă distractie atât în aer cât si pe pământ. Heliu este un gaz inclor si neinflamabil, fără miros si gust, care nu dăunează sănătătii. Puteti să umflati baloane sau puteti schimba cu el tonul vocii.

Acest heliu în sticlă este practic si usor de transportat. Sticla este de unică folosintă, nereturnabilă dar reciclabilă. Heliu rămas este usor de depozitat si îl puteti lăsa pentru data viitoare.

 

  • Continutul ambalării: heliu în sticlă de unică folosintă cu duză pentru umplere
  • Cantitatea  sticlei: 180 litri
  • Dimensiunea sticlei: 24,5 x 43 x 25 cm
  • Greutatea: 2,2 kg
  • Puteti alege baloane conform cerintelor dumneavoastră aici.
Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:
AR Avatarul autorului Buna seara 3.3.2021 18:37
După ce am lăsat primul comentariu, am fost contactat de cei de la Heliumking și mi-au spus sa trimit butelia sa o verifice și o să îmi returneze banii. Am trimis butelia și nici măcar nu au mers să o ridice, și a trebuit sa plătesc și transportul pentru retur. In concluzie nu este o firma serioasa.
Răspunde
A Avatarul autorului Buna ziua 26.1.2021 11:21
Buna ziua, nu știu cu ce este umpluta butelia, da cu siguranță știu că nu este cu heliu. Și dacă are heliu in butelia are un procentaj foarte mic. Nici măcar vocea nu a schimbat, sa nu mai zic de baloane sa stea in aer. Nu merită cumpărată. O zi buna sa aveți.
Răspunde