Această pagină web utilizează fişierele cookie. Prin continuarea vizionării acestui site vă exprimaţi acordul privind utilizarea lor. Mai multe informaţii aici ÎNŢELEG

TEME, CARE VOR BUCURA TOATE FETELE I.

Dacă pregătiţi petrecere pentru fiica, prietena, nepoata, verişoara sau prietena, aveţi incredibil de multe modalități cum să focusaţi tematic petrecerea de aniversare. Fetele mai mai mici sunt interesate de alte subiecte decât cele mai mari, așa că alege-ţi o temă bazată pe vârsta sărbătoritei. Asigurați-vă că tema petrecerii pe care ați ales-o este interesantă şi va surprinde sărbătorita D-voastră.

De asemenea, atunci când alegeţi o temă, nu uitați ce petrecere au pregătit părinții pentru prietena fiicei D-voastră. Fetelor nu le plac aceleași haine, şi cu siguranţă nu aceeaşi temă de petrecere. În acest prim articol mă voi concentra în principal pe două teme de poveste, care în prezent sunt cele mai iubite de feti'e și care cu siguranță le vor bucura pe majoritatea.

Petrecere în Regatul de Gheaţă (Frozen)

Povestea Frozen este una dintre cele mai urmărite poveşti din ultimii ani. De îndată ce fetele au văzut-o, tânjeau să aibă un penar, o geantă, un tricou și orice altceva înfățișând-o pe Elsa sau Olaf. Povestea Frozen s-a adresat nu numai copiilor, ci și adulților. Cu toate acestea, nu pregătiţi o petrecere pentru partener în acest stil. Fetele sunt foarte încântate de decorul din Regatul de Gheață. Încercați să creaţi din carton ţurţuri, personajul Olaf pe care îl puteți desena cu carioci sau în caz să-l creaţi din hârtie creponată. Dacă aveți mai mult timp și răbdare, încercați să-l pregătiți, astfel încât prietenele fiicei D-voastră, să poată să facă poze cu el. De exemplu, puteți să-i decupaţi mâinile din carton, astfel încât copiii să poată intra sub el și să pară că îl îmbrățișează. De la petrecere cu siguranță nu pot lipsi pahare, farfurii, baloane, ghirlande, șervețele. Dacă vreţi să fiţi originali, puteţi încerca să îmbrăcaţi sărbătorita în costumul Elsei. Cu siguranță se va bucura de o astfel de petercere.

                                                                                                                                                                    frozen     olaf

 

Petrecerea cu Hello Kitty

Dacă există o pisicuţă, pe care o cunoaşte absolut fiecare,  atunci aceasta este Hello Kitty. O preferă mai ales fetiţele mai micuţe. Pe mine ca şi copil hitul Hello Kitty nu m-a prins, dar în zilele noastre este cu adevărat popular. Dacă doriţi să pregătiţi pentru fiica D-voastră petrecere, de care nu va uita şi de care o să vă fie foarte recunoascătoare, încercaţi să pregătiţi această temă.Tuturor invitaţiilor puteţi pregătii de exemplu măşti pentru faţă cu imaginea Hello Kitty și dacă doriți ca sărbătorita să fie diferită de ceilalți, încercați să-i împrumutați sau să creaţi un costum întreg. Nu uitaţi nici de baloane, ghirlande, şerveţele, farfurii, pahare şi alte decoraţiuni cu acest motiv, care sunt disponibile pe piaţă. Și având în vedere că astăzi există posibilități cu adevărat nelimitate, veți putea găsi cu puţin efort şi un tort în formă de Hello Kitty. Deși vă poate costa mai mult efort, satisfacția copilului D-voastră va merita cu siguranță.

                                                                                                                                                           kitty    kitty2     e69a0fda0f20559051e6b326637aa626

În articolul următor voi pregăti mai multe idei de petreceri tematice pentru fete. Dacă niciuna dintre aceste două nu vă interesează, așteptați articolul următor cu tema potrivită.

 

 

Fotogalerie

Newsletter

arrow
Înregistraţi-vă în newsletter

Promoţii şi noutăţi pe emailul D-voastră

Noutăţi Promoţie Reduceri